Aquaria

Dierenspeciaalzaak GEJO gaat prat op zijn zeer ruime assortiment aquaria. Ben je een beginnende aquarist of heb je al jaren ervaring ‘in het vak’, bij ons vind je ongetwijfeld die ene aquarium die perfect voldoet aan al jouw wensen.
In de winkel zelf vind je een mooi aanbod van o.m. Juwel, HS Aqua, SuperFish, Aquatlantis en Ferplast. Staat jouw gewenste aquarium er niet bij? Laat het ons dan weten. Wij bestellen hem meteen bij onze leverancier.

Schermafbeelding 2017-01-30 om 10.26.32

Natuurlijk stopt ons aanbod niet bij aquaria alleen. Wij bieden ook alle mogelijke producten aan voor het onderhoud ervan, gaande van de juiste filters en lampen tot alle mogelijke middelen om de kwaliteit van je water te optimaliseren. Kom gerust eens grasduinen in ons assortiment en ontdek bekende merken zoals Sera, Tetra, Kinshi,
HS Aqua, Salifert en talloze andere.

Wil je je aquarium inrichten met de juiste planten of ander – al dan niet levend – materiaal? Ook dan ben je bij DSZ GEJO aan het juiste adres. Helemaal achteraan de winkel vind je al onze waterplanten. Ga je het hoekje om, dan ontdek je een zeer ruim aanbod aan aquariumhout, levende steen en kunstmatige ornamenten allerhande.

2016-04-22 17.06.18

Toch nog niet gevonden wat je zocht? Contacteer dan zeker een van onze medewerkers.