Voeding, benodigdheden en andere

Voeding

Hond, kat, hamster of vis, GEJO heeft voor elk dier het juiste voeder in huis. En dat beperkt zich heus niet tot de bekende merken. Zo bieden wij voor honden en katten zowat vijftig verschillende soorten voeding aan. De juiste voeding voor uw trouwe viervoeter is immers van essentieel belang. U wenst uw hond of kat toch ook een gezond en lang leven toe?
Natuurlijk is het met zo’n uitgebreid aanbod niet vanzelfsprekend om door de bomen het bos te zien. Spreek gerust een van onze medewerkers aan. Zij adviseren u graag bij de juiste voedingskeuze voor uw favoriete huisdier.

Benodigdheden

Ons gamma dierenbenodigheden is zowaar nog groter dan ons voedingsaanbod. Voor elk diersoort hebben wij een enorm assortiment: hokken, kooien, aquaria, speeltjes, borstels, … Noem maar op, bij GEJO vind u het zeker. Geregeld vernieuwen wij ons gamma, zodat u steeds de grootste keuze hebt.

Verzorgingsmiddelen

Een gezonde voeding voor uw huisdier is erg belangrijk, maar soms loopt het toch fout. Dan kunt u terecht bij onze verzorgingsmiddelen. Daar vindt u alles wat u nodig hebt om uw troetel weer op de been te krijgen. Vraag steeds advies aan een van onze medewerkers. Zij maken u wegwijs in het aanbod en kunnen u zeggen welk middel het meest geschikt is.

Zee- en zoetwater

GEJO is heinde en verre bekend voor zijn unieke aanbod zee- en zoetwatervissen. Daarbij hoort vanzelfsprekend het juiste water. Als een van de weinige dierenspeciaalzaken in Vlaanderen beschikken wij over een professionele installatie voor de productie van zeewater.
Hebt u reeds een aquarium, maar bent u niet zeker over de kwaliteit? Breng gerust een staal mee. Wij doen een uitgebreide test* en leveren gepast advies.
*Zeewatertesten zijn niet mogelijk op zondag.