Over ons

Wat voorafging

In 1980 zette Joan Beke zijn eerste stappen in de dierenwereld. Met beperkte middelen startte hij in Leuven zijn eerste zaak, op een minuscule oppervlakte van 28 vierkante meter.

tijdlijn

Vandaag, drieëndertig jaar later, is DSZ GEJO met zijn 1000 vierkante meter winkelruimte op het Gouden Kruispunt in Sint-Joris-Winge een referentie in Vlaanderen.

Onze filosofie

‘Kwaliteit’ en ‘klantgerichtheid’, dat zijn onze sleutelwoorden. Vooraleer we een dier te koop aanbieden, wordt het door ons team grondig onderzocht: wat is de herkomst, hoe is de gezondheidstoestand, waar liggen de zwakke punten, …? Op die manier kunnen wij elke klant in vertrouwen een gezond dier aanbieden. Loopt er toch iets mis, dan stellen wij alles in het werk om de oorzaak op te sporen en u verder te helpen.

Onze dierenvoeding en benodigdheden worden eveneens aan een strenge selectie onderworpen. Wij leveren enkel topproducten waarvan de kwaliteit gewaarborgd is en zoeken steeds naar nieuwigheden. Alles met het oog op een onberispelijke service aan de klant.

Kwaliteit en klantgerichtheid uit zich ook in ons doorgedreven advies. Klanten kunnen steeds bij ons terecht voor vragen en opmerkingen.

Onze medewerkers

Ons team telt 10 medewerkers. Onder leiding van Peter Beke stellen zij dagelijks alles in het werk om u de service te bieden die u verdient.

souris