Vissen

Het immense aanbod aan zoet- en zoutwatervissen is ongetwijfeld een van de grote troeven van Dierenspeciaalzaak GEJO. Al zowat 35 jaar lang specialiseren wij ons in aquaristiek in al zijn facetten. Zo vind je bij ons niet alleen een zeer ruim assortiment zout- en zoetwatervissen uit alle windstreken, maar ook een verrassende selectie koralen, sponsen, real reef rock en levende steen.

De liefhebber van vijvervissen vindt zeker zijn gading in ons aanbod goudwindes, steuren, koi in allerlei maten, …

Ben je eerder op zoek naar een aquarium, ook dan zit je bij ons goed. Wij hebben voortdurend verschillende aquaria in stock, gaande van kleine modellen voor de beginnende liefhebber tot zeer grote en geavanceerde modellen voor de echte fanaat.
Is een model niet in voorraad, dan contacteren wij onmiddellijk onze leverancier voor een snelle levering. Vanzelfsprekend kan je ook bij DSZ GEJO terecht voor alle mogelijke toebehoren voor je aquarium. Verlichting, afschuimers, filterpompen, ornamenten in alle vormen en maten, … je vindt het ongetwijfeld bij ons!
Naar onze pagina ‘Aquaria’

 

Moeten we je nog vertellen dat ook ons assortiment aan voeders en verzorgingsproducten voor vissen zeer uitgebreid is?
Naast de bekende merken als Tetra, Sera en Ocean Nutrition bieden wij ook ons eigen huismerk aan tegen een onklopbare prijs-kwaliteitverhouding.

Inzake verzorgingsproducten kan je bij ons terecht voor onder meer Microbe-Lift, HS Aqua en Sera.

 

Nog straffer dan ons ruime aanbod is ongetwijfeld ons deskundig advies. Wij maken je graag wegwijs in ons productengamma en staan steeds klaar om al jouw vragen adeaquaat te beantwoorden. Onze puike dienstverlening na verkoop past perfect binnen dit plaatje.

 

Ten slotte kunnen we ook uitpakken met een professionele installatie voor de productie van zeewater.

Beschik je al over een gevulde aquarium, maar ben je niet zeker van de waterkwaliteit, dan kan je bij ons terecht voor een uitgebreide test op basis van een door jou geleverd staal. Deze dienst wordt niet op zondag aangeboden.